top of page

La fibra òptica arriba als polígons de Sant Joan

Els polígons Pla de Vinyats I i II i el sector Pla de Palou de Sant Joan de Vilatorrada ja compten amb una xarxa de connectivitat de nova generació fruit del treball i les gestions endegades durant el 2017 per l'Associació

d´Empresaris Industrials dels Polígons d´Activitat Econòmica i altres zones de Sant Joan de Vilatorrada. Les diverses empreses ubicades en aquests sectors començaran a veure's beneficiades a partir d´aquest 2018 de l´arribada de la fibra òptica a les zones industrials del municipi de la mà de l´operadora de telecomunicacions Connecta Fibra (Comunicacions Integrals de Catalunya, SL).

L´actuació ha permès eradicar els problemes de connectivitat, velocitat, fiabilitat i qualitat de connexió i de cobertura que patien les empreses ubicades en aquests polígons. Així mateix, la xarxa de connectivitat de nova generació permetrà fer un salt endavant en termes tecnològics i de connectivitat.

Ramon Planell, regidor de Promoció Econòmica, ha posat en relleu que "la implantació de la fibra òptica estem convençuts que donarà resultats positius palpables en l´economia, la productivitat, la competitivitat i el creixement de les nostres empreses i en la consolidació dels nostres polígons com a pols d´atracció de talent, negocis i nous llocs de treball. I tot plegat, revertirà en l´economia local de Sant Joan de Vilatorrada". El desplegament d'aquesta xarxa de nova generació també ha inclòs un tram d'obres, una actuació que ha estat sufragada íntegrament per l'operador de telefonia.

Associació d´Empresaris Industrials dels Polígons d´Activitat Econòmica i altres zones de Sant Joan de Vilatorrada, creada l´any 2016, ha estat

l´encarregada de liderar des del passat mes de març del 2017 les gestions per fer efectiva l´arribada de la fibra òptica als polígons industrials del municipi amb l´objectiu de millorar la productivitat de l´economia local i minimitzar el consum energètic.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha destacat la feina feta des de l´associació i ha encoratjat els empresaris de Sant Joan de Vilatorrada a ser partícips de l'entitat amb el propòsit de treballar de manera conjunta i coordinada i així millorar els serveis i les infraestructures, augmentar les oportunitats de negoci i tenir més visibilitat exterior.

Totes les empreses interessades a formar part de l'associació es poden posar en contacte amb l´entitat, amb el CIO Cal Gallifa (a través del telèfon 93 876 40 40) o bé al correu electrònic pellicerpe@santjoanvilatorrada.cat.

Font: REGIÓ7

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page