top of page
nosaltres.webp

Qui som?

grupglobalcat

Grup Globalcat és un grup d’empreses de la catalunya central amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit de les telecomunicacions.
Disposem de xarxa propia i d’un equip professional altament qualificat per donar resposta de qualitat a les seves necessitats empresarials, ja sigui de fibra òptica, telefonia fixa i mòbil, centraletes i tot tipus de xarxes de veu, dades, wifi, correu empresarial, hosting i desenvolupament web.

Sin título-1.jpg
LOGO LICTEL-03.png

Lictel

Des de 1992 Lictel és una empresa dedicada en exclusiva a les telecomunicacions. Oferim els preus més competitius del mercat i la més àmplia gamma de productes.
El valor afegit de Lictel és el nostre servei tècnic amb un temps de resposta màxim de 4 hores en cas d’avaria.

Serveis

> Centraletes telefòniques
> Telefonia fixa
> Telefonia mòbil

902 888 302

logo-globalcat-todo azul-02.png

Globalcat Telecom

Globalcat ofereix un dossier complet de serveis integrals per cobrir i donar resposta a les principals necessitats de connectivitat, comunicació i integració de serveis al núvol en l’àmbit empresarial, proporcionant importants beneficis a nivell de reducció de costos, productivitat i flexibilitat.
Entre altres solucions oferim: connectivitat d’alta disponibilitat, centraletes virtuals i telefonia IP, telefonia mòbil corporativa i integració centraleta-mòbil, etc.

Serveis

> Centraletes telefòniques
> Radioenllaç
> Internet rural
> Fibra òptica
> Wifi professional

93 877 69 00

logo_Connecta_png-03.png

Connecta Fibra

Connecta és una empresa de telecomunicacions que ofereix un servei de qualitat, amb un producte que s’adapta a les teves necessitats i un tracte de proximitat amb el client.

Serveis

> Fibra òptica
> Telefonia fixa
> Telefonia mòbil
> Proximitat

900 899 400

Blau_logo_fons_blanc-02.png

Blau Disseny

Blau Disseny és un departament del grup Globalcat centrat en el hosting i el disseny web per tal de donar sortida a les necessitats a les diferents empreses propies.

Serveis

> Disseny i desenvolupament web
> Dominis
> Correu empresarial

93 877 69 00

bottom of page